Workshop

Gun jij jezelf ook een heerlijk ontspannen middag of avond? Alleen of met vriendinnen. Samen aan de slag.

Basis workshop

In deze 2 uur durende basis workshop maken we kennis met aromatherapie en hoe je etherische olie kan gebruiken. Er zal een kort stukje theorie zijn en daarna gaan we vooral veel doen. Ik zorg voor lekkere kruidenthee of koffie en uiteraard iets lekkers uit eigen keuken.

We gaan in de basisworkshop drie producten maken gebaseerd op het seizoen.

Kosten Euro 25,00 pp

Tijdstip workshop
Nader overeen te komen. Alleen te boeken als privé workshop, minimaal 5 personen.

 

In balans met etherische olie

Geuren zijn enorm krachtig. Geuren worden als enige prikkel niet gefilterd maar gaan direct naar ons limbisch systeem. Hier bevinden zich ons geheugen en onze emoties. Geuren staan hierdoor ook direct in verband met ons gevoel en onze stemming.

Doordat geuren direct bij je gevoel komen kun je ze ook heel goed inzetten om je gevoel te sturen. Je kunt als het ware een geuranker aanleggen bij jezelf.

Wil je zelf ervaren hoe je een geuranker kan aanleggen en jezelf eenvoudig en effectief weer kan helpen rust te vinden of in balans te blijven, meld je dan aan voor de workshop In balans met etherische olie.

Geniet van een heerlijke ontspannen meditatie ondersteund door etherische oliën die jouw lichaam nodig heeft. Je gaat heerlijk ontspannen naar huis met nieuwe vaardigheden, inzichten en een mooie olieroller met edelstenen gevuld met jou geur naar keuze.

Kosten Euro 19,95 pp

Tijdstip workshop
Nader overeen te komen. Alleen te boeken als privé workshop, minimaal 5 personen.