Wie is Wen

Wen is een moeder van twee prachtige zonen, een echtgenote, mede-eigenaar van trainingsinstituut NLPinEindhoven, NLP coach, trainer en internationaal Key Account Manager bij een Multinational. Ze is warm, hartelijk, open, gedreven, een echte ervaringsdeskundige en erg kundig. Ze woont met haar gezin met 2 honden en 3 katten in Veldhoven. Het is een gezellige bonte bedoeling thuis.

Ze is Mindset-coach en helpt werkende moeders om zichzelf terug te vinden en hun kinderen beter te begrijpen. Ze leert moeders ontspannen en vol zelfvertrouwen opvoeden.  Dit begint bij jezelf. Hiermee creëert ze de mogelijkheden voor de kinderen om op te groeien tot fijne mooie gelukkige volwassenen.

Haar levensmotto is “Ik kan alles leren wat ik echt wil”. Loopt iets niet lekker dan vraagt ze zichzelf af ” Hoe wordt het beter dan dit?” Ze houdt van gezelligheid, mensen, muziek, wandelen in de natuur, haar etherische oliën, een goed boek en een Latte.

Missie

Ik ben er voor alle lieve mooie, drukke, vermoeide, stoere, perfectionistische, chaotische, werkende mama’s. Ik help moeders die vastlopen in hun leven, gezin of opvoeding weer op weg. Maar ook alle vrouwen, die simpelweg het allerbeste voor zichzelf en hun gezin willen zijn, van harte welkom.

Het is mijn missie om je de magie van het leven te laten zien, jezelf te accepteren in al je pracht en je te helpen je eigen levenspad te ontdekken en dit te gaan bewandelen.

Om te leren en te ervaren, zodat ze kunnen worden wie ze daadwerkelijk zijn, hun kinderen kunnen voorleven en een omgeving kunnen creëren voor hun kinderen om te ontdekken en groeien.

Mijn verhaal

Ik heb een veelbewogen leven gehad. Een leven waar ik een boek over kan schrijven, wellicht komt dat ooit nog. Een leven waarvan mijn vriendinnen zeggen dat een soap er niks bij is. Vroeger vroegen mijn vriendinnen zich al af hoe ik toch zo kalm kon blijven met alles wat er om me heen gebeurde, vrolijk bleef en met vlag en wimpel slaagde voor mijn examens. Later tijdens mijn coach opleiding werd me gevraagd wat dan toch mijn geheim was om zo positief in het leven te blijven staan. Nog niet zo lang geleden werd me zelfs gezegd tijdens een trainers opleiding, “tjee met alles wat jij hebt meegemaakt heb je vast een mega trauma.” Mijn antwoord was direct: ”Een trauma nee hoor, helemaal niet. Het heeft me sterk gemaakt en me enorm veel geleerd, maar een trauma nee absoluut niet!”

Mindset, positieve levenshouding en doorzetten

Op de vraag hoe ik toch in godsnaam met een dikke 9 afgestudeerd ben van de HEAO International Management, een succesvolle carrière heb in de International Sales bij een multinational, een eigen coachingspraktijk heb en kan genieten van mijn kids is het antwoord eenvoudig. Dit is een combinatie van mindset, een positieve levenshouding en doorzetten.

 

Mijn lieve mama denkt uitsluitend in mogelijkheden en oplossingen,  is altijd positief en maakt overal een feestje van. Ze leeft ons voor en is mijn grootste voorbeeld. Zonder dat ze het zelf weet leeft ze theorieën zoals the Law of Attraction en NLP.

Jaren later toen ik mijn coach en trainingsopleidingen volgde was de leerstof dan ook een groot feest van herkenning.

De weg kwijt

Er zijn een aantal jaren geweest waarin ook ik het even kwijt was. Dat waren de eerste jaren met mijn kids.

Mijn oudste zoon Daan werd geboren, begon met huilen en hield niet meer op. Hij was alleen rustig vellig bij mama in de draagzak. Ik was alle controle over mijn leven compleet kwijt en wilde er zo graag zijn voor dat lieve kleine mannetje, maar hoe? Niemand had daarop toen het antwoord.

Mijn jongste zoon Cas had gelukkig een betere start, maar week geen moment van mama’s zijde.

Ik was zo’n moeder waar andere moeders medelijden mee hebben als je je kids naar het kinderdagverblijf brengt. Peuter op mijn heup, baby in de maxi-cosi, allebei keihard huilend. En nee, die hielden niet op als mama weg was. Dat kon soms uren duren.

Cas kreeg het pas echt lastig in groep 3 toen er opeens van alles van hem verwacht werd. Een jaar lang je kind iedere dag huilend naar school brengen gaat je als moeder niet in de koude kleren zitten, kan ik je vertellen.

Tien jaar later

We zijn nu 10 jaar, een heleboel trainingen en opleidingen verder en ik ben super trots op ons. Onze kids groeien uit tot zelfstandige persoontjes die goed in hun vel zitten, hun grenzen goed kunnen aangeven en precies weten wat ze wel en niet willen. Het zijn mooie, stoere, sociale kids. Die komen er wel!

Ik voel in heel mijn lijf dat dit is waarmee ik anderen mag gaan helpen. Ik mag jullie leren hoe je je leven leeft in plaats van dat je geleefd wordt. Hoe je grip krijgt op je leven en je richt op de positieve dingen en wat je graag wilt bereiken. En belangrijker nog hoe je dat dan je kinderen ook kunt leren, zoals mijn moeder dat mij en mijn broers geleerd heeft, door het voor te leven. Zodat jouw kinderen opgewassen zijn tegen de tegenslagen van het leven en kunnen opgroeien tot de mooie volwassen mensen die ze zijn.

 

Weg met de stress, rust in de toko, op naar een Happy Home!

 

Opleidingen

International Management
Strategic Sales
Shantala Baby massage
Aromatherapie
Kindermassage
NLP Practitioner & Master
NLP Coach en trainer
Access Bar Practitioner

Must read boeken

Ervaringen

“Een warme, zachte lieve vrouw met passie die in een paar minuten de vinger op de zere plek weet te leggen.”
– Maaike
“Ik heb genoten van de workshop. Wat een hartelijke ontvangst. Heerlijke taart, goede uitleg en mooie producten. Een heerlijk moment voor mezelf”
– Els
“Wauw wat een ervaring. Ik heb enorme bewondering voor de manier waarop Wen de coaching heeft opgezet en combineert met oliën en Access Bars”
– Marielle
“Wen weet precies wat ik nodig heb als ik bij haar kom en helpt me iedere keer weer vooruit”
– Tamara