Grandeza Aroma


Coach voor moeders die op zoek zijn naar rust en balans

Is het bij jou soms ook totale chaos thuis? Loopt het leven niet helemaal zoals je had gehoopt? Zie je je kind worstelen en weet je soms gewoon niet hoe je hem of haar kan helpen?  Verlang jij soms ook gewoon naar rust, even een momentje voor jezelf, waarbij helemaal niks moet en alles mag.

Denk jij ook wel eens:

“Wat is er toch aan de hand, schat?”
“Hoe kan ik je nou toch helpen, lieverd?”
“Kon ik je pijn, verdriet, frustratie maar van je overnemen”

maar ook:
“Hoe moet ik dit toch allemaal doen?”
“Laat me toch gewoon heel even met rust?”
“Wanneer is er weer tijd voor mij?”
“Even, heel even geen gedoe?”
“Even geen mama, mam, MAMA?”

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Lieve mooie mama, zou het niet fijn zijn als er dan even iemand met je meekijkt?  Je hoeft niet alles alleen te doen! Alleen ga je sneller, maar samen kom je veel verder. Samen bekijken we wat jij nodig hebt en maken we een plan. Een plan waarbij jij weer controle krijgt over je leven, je richt op wat belangrijk is voor jou. 

En je krijgt de tools en inzichten om je kids te begrijpen en goed te ondersteunen zodat ze opgroeien tot  de mooie persoontjes die ze zijn.

Weg met de stress, rust in de toko, op naar een Happy Home.

Weg met de stress – 10 tips voor rust en balans iedere dag

Als alles snel gaat dan is het de kunst om te vertragen. Vertragen zal je rust brengen. En met de rust komt er ruimte, ruimte om gewoon even te zijn, om te dagdromen en te overdenken wat je echt wilt. 

Om te herontdekken waar je van gaat dansen, huppelen, zingen en lachen. Ruimte ook om nee te zeggen en te kiezen voor jezelf en wat jij belangrijk vindt. 

Download hier 10 eenvoudige tips voor meer rust en balans.

Wat heb jij nodig?

Of je nou een ontspannen Access Bars sessie boekt, komt workshoppen of een coachingstraject wilt, alle afspraken draaien om jou. Je wordt hartelijk ontvangen in mijn praktijkruimte aan huis. Onder het genot van een kopje thee of koffie, met iets lekkers uit eigen keuken, bepalen we samen wat jij nodig hebt.

Samen bekijken we waar je vast loopt en waar je graag naar toe wilt. We combineren bewezen technieken en kiezen daarbij wat het beste bij jou past op dat moment. Dat kan een Aromatherapie sessie zijn waarbij we met de Itovi scanner uitlezen waar jou lichaam nu ondersteuning nodig heeft, een ontspannende Access bars sessie om blokkades in je lichaam op te heffen en de energie weer te laten stromen, een AFT sessie om negatieve overtuigingen los te laten of coaching om te ontdekken wie je nu eigenlijk bent, waar je gelukkig van wordt en wat je wilt in je leven.

Aroma-therapie

Wist je dat je met etherische olie jezelf en jouw gezin heel makkelijk kan ondersteunen in moeilijke tijden en die fijne veilige sfeer in huis kan creëren? Ik was ook verbaasd. Maar die kleine flesjes essentiële olieën, bevatten magie die ervoor zorgt dat er weer rust is in huis. Dat de kids zich veilig voelen en er ruimte ontstaat om samen naar oplossingen te zoeken. Voor alle moeders die verlangen naar meer rust, naar meer balans en harmonie thuis. Voor alle moeders die hun kinderen zien worstelen bij het opgroeien en het zelf soms ook gewoon even niet meer weten!


Vertel me meer

Access Bars

Als drukke moeder is het fijn als er balans is tussen inspanning en ontspanning. Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Door deze punten zachtjes aan te raken ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je ondergaat de access bars behandeling in een ontspannen sfeer. Ik help je om je overtuigingen en beperkende gedachten van binnenuit op te lossen, op een zachte en vriendelijke manier. Zonder oordeel!

Vertel me meer

Coachingstraject

Ik help moeders die vastlopen in hun leven, gezin of opvoeding weer op weg.  Het is mijn missie om je de magie van het leven te laten zien, jezelf te accepteren in al je pracht en je te helpen je eigen levenspad te ontdekken en dit te gaan bewandelen.  Een volledig coaching traject bestaat uit 5 sessies inclusief Access Bars en Aromatherapie. In deze sessies gaan we terug naar jou IK. We gaan bekijken waar het niet lekker loopt binnen je gezin of je werk op dit moment en wat er nodig is om dit te doorbreken. Door inzicht ontstaat er ruimte en door ruimte ontstaat rust.


Vertel me meer

Wie is Wendy

Ik ben er voor alle lieve mooie, drukke, vermoeide, stoere, perfectionistische, chaotische, werkende mama’s. Ik help moeders die vastlopen in hun leven, gezin of opvoeding weer op weg. Maar ook alle vrouwen, die simpelweg het allerbeste voor zichzelf en hun gezin willen zijn, van harte welkom.

Het is mijn missie om je de magie van het leven te laten zien, jezelf te accepteren in al je pracht en je te helpen je eigen levenspad te ontdekken en dit te gaan bewandelen.

Om te leren en te ervaren, zodat ze kunnen worden wie ze daadwerkelijk zijn, hun kinderen kunnen voorleven en een omgeving kunnen creëren voor hun kinderen om te ontdekken en groeien.

Weg met de stress, rust in de toko! Op naar een happy home!