Geplaatst op

Ontdek jouw oneindige mogelijkheden

Ontdek jouw oneindige mogelijkheden

All of life comes to me with ease, joy and glory

De hele dag al hebben we strijd. Wil ik naar links wil hij naar rechts, zeg ik zwart zegt hij wit. Om gek van te worden. Rustig Wen adem in, adem uit. Nog maar een paar druppels Stress-Away in de diffuser.

S’avonds op de bank begint het gedoe weer opnieuw. Houdt het dan nou nooit op vraag ik mezelf af. Happy place, relax Wen. Het zegt niks over jou. Hij is aan het leren, fijn dat hij dat bij jou thuis mag. Ja het zal wel, Pfff ik heb er geen zin meer in!!!

Ok even pauze Wen.

Hoe wordt het beter dan dit?

Alles is energie

Alles is energie. Jij, ik, alles om ons heen, wat we zien, wat we niet zien en zelfs wat we denken en voelen. Het zijn allemaal trillingen, frequenties en impulsen van energie. Dit is wetenschappelijk bewezen.

Albert Einstein schreef hier een formule voor E=mc2 In Jip en Janneke energie = materie.

Alles is een uitwisseling van energie. In energie en vibratie zijn we met alles en iedereen verbonden, zeker ook met het universum.

 

Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. “this is not philosophy. This is physics”

Albert Einstein

Bewustzijn

Al triljoen jaren functioneert de mensheid vanuit gedachten, gevoelens en emoties. Je zou ook kunnen functioneren vanuit bewustzijn vanuit waarnemen, weten, zijn en ontvangen.

 

“Bewustzijn is het vermogen om elk moment van het leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf of over anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat je in je leven verlangt.

Gary Douglas

Totale keuze

Een eindig wezen functioneert vanuit gedachten, gevoelens en emoties. Als we vanuit eindigheid functioneren kiezen we ervoor om weinig keuzes te hebben en beperkte mogelijkheden.

Stel je eens voor dat je een oneindige wezen bent onderdeel van het grotere geheel. Onderdeel van de energie, van de kosmos. Een druppel in de oceaan. Als oneindig wezen is er voortdurend van alles mogelijk en heb je totale keuze.

Wat als jij bereid zou zijn om jezelf te koesteren en zorgzaam te zijn voor jou?

Wat als je de deuren zou openen naar het zijn van alles waarvan je besloten hebt dat het onmogelijk is om te zijn?

Als je verstand uit de weg is, je linkerhersenhelft even niet mee doet, ben jij vrij om te spelen.

Ontdek jouw oneindige mogelijkheden

Een vraag zet je in je kracht en helpt je de oneindige mogelijkheden te ontdekken

  • Wat als vandaag het begin van iets anders zou kunnen zijn?
  • Wat als je zou kunnen stoppen met veroordelen en beoordelen van jezelf en anderen?
  • Wat als het tijd is voor iets anders, vriendelijker, aardiger en gemakkelijker?
  • Hoe gelukkig kan ik zijn?
  • Hoeveel plezier kan ik aan?
  • Hoe wordt het beter dan dit?
  • Wat is er nog meer mogelijk?
  • Wat kan ik daar aan doen?

Access Bars

Bars helpt je toestaan te ontvangen zonder verplichtingen of overwegingen.

Grandeza minder stress

Bars zijn 32 punten op je hoofd waarin je gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen hebt opgeslagen.  Door deze punten zachtjes aan te raken en de energie te laten stromen zou je beperkende gedachtes, overtuigingen, patronen emoties en houdingen kunnen loslaten.

Onbewust gebruiken we de bars zelf ook. Ga maar eens na wat je doet als je hoofdpijn hebt of je ergens druk over maakt. Wanneer krijg je hoofdpijn of ben je aan het piekeren? Vaak als je het druk hebt, je veel to do lijstjes af wilt ronden of alles niet loopt zoals je graag had gehoopt. De meeste mensen masseren dan hun slapen en laten daar nou je bars zitten voor vorm en structuur, hoop en dromen en heling zitten.

Wat gebeurt er tijdens een Bars sessie?

Als je je Bars laat nalopen is het alsof je op de delete knop van de computer drukt.

De hersengolven vertragen als je je bars laat nalopen, je wordt meer aanwezig in het leven van nu. Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren open je deuren naar heling en genezing.

De wetenschap laat zien dat de vorm van cellen ovaal wordt als ze beïnvloed wordt door gedachten gevoelens en emoties. Als je bars laat doen verlicht het dat effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorm kunnen aannemen.

Verbinding

Terug naar de woonkamer en naar mijn jongste zoontje. Hoe wordt het beter dan dit? Mijn eerste gedachte is weg uit de woonkamer, rust!! En wat heb je dan nu nodig, wat wil je echt nu? Geen strijd meer, verbinding? Ok, dus hoe wordt het beter dan dit?

Verbinding…… verbinding……..verbinding…….

Mijn zoontje zit midden in een verwijt naar mij en ik sla welgemeend vanuit het diepst van mijn hart mijn armen om hem heen. Hij stopt meteen met schreeuwen midden in zijn zin. Laat zich tegen me aanvallen en begint te huilen.

Je baalt er van he schat? Ik ook. Zullen we samen gaan kijken wat wel kan nu nog en wat we morgen gaan doen? Ja snikt hij en kruipt nog verder in me.

Wauw!!!!

JA ik wil Inzicht, ruimte en rust