Coaching

Zijn jouw lijstjes ook langer dan je dagen?

Wil jij ook een goede moeder zijn en daarnaast ook nog een leuke vriendin en een sprankelende echtgenote? Heb je een baan, help je op school of doe je vrijwilligerswerk en run je daarnaast het huishouden, ga je naar de sportschool en misschien volg je ook nog wel een cursus of 1 of 2. Zijn je lijstjes langer dan je dagen en als je dan een beetje rust inplant, voel je schuldig. Even een kopje thee voor jezelf, terwijl de boodschappen nog gedaan moeten worden, de hond uitgelaten, de strijk gedaan……. Of wellicht wil je alles wat hier bovenstaat graag doen maar kom je er gewoon simpelweg niet meer aan toe? Zou je dit graag anders willen en weet je niet zo goed hoe?

JA, dit wil ik! 

Verlang jij naar rust, balans en harmonie?

Loopt het thuis niet helemaal zoals je je van te voren had voorgesteld? Valt het opvoeden van de kids stiekem soms een beetje tegen? Lijkt het bij een ander allemaal makkelijk te gaan en bij jou veel tijd en energie te kosten? Hebben de kids veel van jouw tijd en aandacht nodig? Zie je ze worstelen met zichzelf en weet je niet altijd goed hoe je ze kan helpen?  Wil je je kids zo graag ondersteunen als ze kwetsbaar zijn zonder jezelf daarin te verliezen en weet je niet zo goed hoe?

Is er bij jou thuis ook regelmatig ontploffingsgevaar? En zie je dat niet aankomen van te voren? Wil je weten hoe je je kids kan helpen en thuis weer rust, balans en harmonie krijgt?

Wil jij……

 • Je kind ondersteunen op een manier die voor jullie werkt
 • Weten wat jouw kind echt nodig heeft
 • Grip op je emoties krijgen
 • Relaxt omgaan met stress
 • Je baan en opvoeding prima combineren
 • Vol zelfvertrouwen in het leven staan

Weg met de stress, rust in de toko, op naar een Happy Home!

rustig aan

 

Van Stresskip naar RelaxMAM

Dat ga ik je allemaal leren. Je gaat weer lekker in je vel zitten en je hebt meer fun in je leven. Je leert jezelf, je partner en de kids begrijpen en dit zorgt voor persoonlijke en professionele groei in alle contexten van je leven; werk, privé, relaties, partner, gezondheid, kinderen, familie en vrienden.

Je krijgt ongelooflijk veel mooie eenvoudige tips en vaardigheden die je overal en altijd kunt gebruiken.

 

Magie

Al onze herinneringen, gedachten, gevoelens, emoties, overtuigingen en trauma’s liggen opgeslagen in ons lichaam. NLP in combinatie met Access bars, Aromatherapie en AFT is een super krachtige combinatie. De krachtige tools en visualisaties van NLP gecombineerd met etherische oliën om los te laten of een prettig gevoel te verankeren in combinatie met de zachte aanraking van Access Bars zorgt ervoor dat je op ieder niveau gaat loslaten, verwerken en transformeren.

NLP is voor mij iets magisch. Het gaat over de regie nemen over je eigen leven. Verbinding maken met jezelf en met anderen. Over ontdekken of herontdekken wie je bent, begrijpen hoe de mensen om je heen in elkaar steken en over hoe je daar contact mee maakt, verbindt.

Het geeft je inzicht, ruimte en beweging. Het helpt je om jezelf en de ander echt te zien. Het leert je voelen wat jij en de ander nodig hebben. Je leert luisteren naar jezelf en elkaar. Het gaat over wat jij wilt en hoe je dat kan bereiken. Je gaat loslaten wat je niet meer dient en gaat doen wat bij je past. Keuzes maken.

Missie

Ik help moeders die vastlopen in hun leven, gezin of opvoeding weer op weg. Om te leren en te ervaren, zodat ze kunnen worden wie ze daadwerkelijk zijn, hun kinderen kunnen voorleven en een omgeving kunnen creëren voor hun kinderen om te ontdekken en groeien. 

Het is mijn missie om je de magie van het leven te laten zien, jezelf te accepteren in al je pracht en je te helpen je eigen levenspad te ontdekken en dit te gaan bewandelen.

Om te leren en te ervaren, zodat ze kunnen worden wie ze daadwerkelijk zijn, hun kinderen kunnen voorleven en een omgeving kunnen creëren voor hun kinderen om te ontdekken en groeien.

Jij blij, iedereen blij

Ervaringen

“Dit is wat je als ouder wilt weten. Ik gebruik de visualisaties thuis ook. Het helpt mijn zoon enorm om tot rust te komen. Regelmatig vraagt hij, mam doe die visualisatie nog eens. Dan gaat hij lekker liggen en al na mijn eerste woorden ontspant hij zich. Dan ligt hij helemaal ontspannen te genieten totdat ik zeg dat hij weer mag wakker worden. Zo mooi en dankbaar
– Kim
“Het werkt niet alleen voor mij. Het hele gezin profiteert mee. Mijn jongste zoon vindt het geweldig. Laatst werd ik boos omdat hij weer eens veel te laat naar bed ging en ook nog wilde douchen en lezen en gamen en en en. Zegt hij: “mam luister eens even. Denk eens aan een grote bal. Goed zo mam, die bal is helemaal zachtgeel en als je daar in stapt kun je alleen maar happy zijn. De stress kan daar gewoon niet naar binnen, mam. Ga daar nu maar even in, goed zo mam. Ben je nu niet meer boos? Ga ik effe douchen he. Geweldig!! En nee hoor, ik ben niet meer boos, een snelle korte douche dan, verhaaltje en dan slapen, DEAL?!
– Anke
“Wendy heeft me geholpen om mezelf weer terug te vinden. Ik weet weer wat ik belangrijk vindt in het leven en kan hierdoor makkelijker kiezen en weer genieten. Ik heb het drukker dan ooit, maar de stress is helemaal weg”
– Liz
“Inzicht in mezelf maar vooral ook in de kinderen en mijn man zorgt ervoor dat ik nu kan kiezen hoe ik reageer. Ik weet wat ik nodig heb en wat zij nodig hebben en hoe dat allemaal kan. Zonder botsingen en ruzies. Wendy is enorm kundig en daarnaast heeft ze veel ervaring als moderne,drukke moeder. Hierdoor heeft ze me van heel veel handige en bruikbare tools voorzien die ik dagelijks kan toepassen”
– Maartje
“Je bent een heerlijk spontaan aardig lief to-the-point persoon die me met zachte hand heeft geïnspireerd om met mezelf aan de slag te gaan. De tijdlijn ervaring was ook fenomenaal!!!”
– Ellen
“Oplossingsgericht, laat de ander zelf zijn ‘antwoorden’ geven. Durft haar eigen kwetsbaarheid te laten zien. Ze is eerlijk, open, en duidelijk. Ze kan goed luisteren, met de beste intentie voor de ander.”
– Micha

VIP coachingstraject RELAXmam


In een volledig coaching traject loop ik een half jaar met je mee. Je krijgt 5 individuele online sessies en onbeperkt email en WhatsApp ondersteuning.

In deze sessies gaan we terug naar jou IK.
“Wie ben jij?”
“Waar wordt je gelukkig van?”
“Wat wil je in je leven?”
“Hoe ziet jou leven er dan uit?”
“Wat is er voor nodig om dit te realiseren?”
“Wat houdt je tegen?”

We gaan een actieplan maken met concrete doelen en ook echt stappen zetten.

Want Jij blij, iedereen blij


JA ik wil blij worden!


We gaan ook bekijken waar het niet lekker loopt binnen je gezin of je werk op dit moment en wat er nodig is om dit te doorbreken. Dit doen we door:

 • Te ontdekken hoe jij, maar ook je man en kids, in elkaar zitten en wat wel en niet werkt.
 • De functies van emoties te gaan begrijpen waardoor het makkelijker wordt ze te accepteren.
 • Te spelen met taal en te leren dat we hier een keuze hebben.

Door inzicht ontstaat er ruimte en door ruimte ontstaat rust

En daarnaast is er uiteraard tijd voor jou. Even helemaal niks. Genieten van een visualisatie of een ontspannen Access Bars sessie. Uiteraard volledig ondersteunt met Etherische oliën inclusief Starterkit met Aria Difuser.

Volledig coach traject € 797

 • Telefonische intake
 • Motivatie e-mails
 • Af en toe een leuke verassing
 • Gratis Access Bars sessie
 • Aromatherapie inclusief StarterKit met Aria Difuser ter ondersteuning
 • Volledig coach traject bestaande uit 5 individuele online coach sessies
 • Onbeperkt email en WhatsApp ondersteuning gedurende een half jaar

Ja, ik ben er bij!!

 
Ontwerp zonder titel (1)