Access Bars®

Stel je voor dat er meer rust komt in jouw leven?

Access bars werkt met 32 punten op je hoofd die door zachte aanraking jouw energie weer laten stromen. Deze punten hebben alle gedachten, ideeën, overtuigingen, besluiten en emoties die je hebt opgedaan in je leven verzameld. Door deze punten zacht aan te raken, kun je loslaten wat je hebt vastgezet. Voor de één is een heerlijke massage, voor de ander een levensverandering. Bij de een werkt het direct, bij de ander na enkele weken.

Je ondergaat de access bars behandeling in een ontspannen sfeer. Ik help je om je overtuigingen en beperkende gedachten van binnenuit op te lossen, op een zachte en vriendelijke manier. Zonder oordeel!

Wanneer was jij voor het laatst helemaal ontspannen?

Als drukke moeder is het fijn als er balans is tussen inspanning en ontspanning. Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Door deze punten zachtjes aan te raken ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Wat gebeurt er tijdens een Access Bars sessie?

Er is wetenschappelijk aangetoond dat tijdens een Bars sessie de hersengolven naar de staat van diepe ontspanning gaan. Je kunt dit vergelijken met de ontspanning die je voelt net voordat je in slaap valt. Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen en emoties die je beperken. Het is dezelfde diepe staat van ontspanning als die je ervaart tijdens een goede mindfulness oefening of hypnose sessie. Een acces Bars sessie wordt ook wel een detox voor lichaam en geest genoemd.

Access Bars Behandeling

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen en volledig aangekleed op de behandeltafel onder een deken, terwijl ik een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraak. Deze punten zijn verbonden met levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn: vreugde en verdriet, geld, relaties, ziekte en gezondheid en nog veel meer. Op al deze gebieden heb je in de loop van je leven overtuigingen gevormd. Ideeën over hoe het leven in elkaar zit, hoe JIJ in elkaar zit. Daaromheen heb je patronen gevormd, die zich hebben vastgezet in je hoofd en in je lichaam. Wanneer ik de plek op het hoofd aanraak dat correspondeert met zo’n levensgebied, kan jouw lichaam de oude ballast loslaten. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Na ongeveer 60 minuten is de sessie voorbij.

“Access bars heerlijk. Even niks, even mijn hoofd leeg maken, helemaal ontspannen en alle energie weer laten stromen.Mijn hoofd voelt veel lichter nu.”
– Kim
“Ik heb de rust gekregen om te bekijken waar te beginnen en de rest gewoon weg te leggen totdat de tijd daar rijp voor is. Ik pieker veel minder en daarmee is de hele sfeer in huis verbeterd.”
– Sandra
“Ik heb letterlijk meer ruimte gekregen. Er is meer rust ontstaan in mijn hoofd. Ik heb nog steeds wel honderdduizend ideeën, maar niet meer het gevoel dat ze ook allemaal gisteren al uitgewerkt klaar hadden moeten zijn. “
– Olga
“Ik durf nu los te laten. En ik slaap heerlijk na zo’n sessie.”
– Patries

Kennismaking € 57

  • Persoonlijke intake 60 minuten
  • Bepalen van jouw behoeftes
  • Access Bars introductie
  • Aromatherapie ter ondersteuning

Ja, ik ben er bij!!

Access Bars € 247

  • Persoonlijke intake 60 minuten
  • 5 Access Bars sessies
  • Aromatherapie ter ondersteuning

Ja, ik ben er bij!!