Basis workshop

In deze 2 uur durende basis workshop maken we kennis met aromatherapie en hoe je etherische olie kan gebruiken. Er zal een kort stukje theorie zijn en daarna gaan we vooral veel doen. Ik zorg voor lekkere kruidenthee of koffie en uiteraard iets lekkers uit eigen keuken.

We gaan in de basisworkshop Body Sugar Scrub een Body butter en een olieroller maken. Olierollers zijn kleine flesjes met een balletje er op, hierin komt een draagolie en een etherische olie naar keuze. Er zijn diverse recepten waaruit je kunt kiezen. Denk hierbij aan een slaapolie, buikolie, hooikoorts olie of een olie om je lekker te ontspannen.

Je krijgt een leuk tasje mee naar huis met de scrub, butter, roller en een hand-out met de uitleg, recepten, verdunningstabel en handige boodschappenlijst.

Kosten Euro 25,00 pp

Speciaal voor de zomermaanden gaan we maken:
-Bodyscrub
-Bodylotion
-Voetencreme

1000-1200 Zondag 23-6
1930-2130 Donderdag 27-7
1930-2130 Vrijdag 28-6
1930-2130 Donderdag 4-7

 

Terug in balans met etherische olie

Geuren zijn enorm krachtig. Geuren worden als enige prikkel niet gefilterd maar gaan direct naar ons limbisch systeem. Hier bevinden zich ons geheugen en onze emoties. Geuren staan hierdoor ook direct in verband met ons gevoel en onze stemming.

Doordat geuren direct bij je gevoel komen kun je ze ook heel goed inzetten om je gevoel te sturen. Je kunt als het ware een geuranker aanleggen bij jezelf.

Wil je zelf ervaren hoe je een geuranker kan aanleggen en jezelf eenvoudig en effectief weer kan helpen rust te vinden of in balans te blijven, meld je dan aan voor de workshop Terug in balans met etherische olie.

We gaan in 1.5 uur met gebruik van krachtige NLP technieken terug naar een ongewenste situatie en bijbehorend gevoel, hiervoor in de plaats gaan we een gewenst gevoel plaatsen en dit middels geur verankeren. Je gaat heerlijk ontspannen naar huis met nieuwe vaardigheden, inzichten en een mooie olieroller met edelstenen gevuld met jou geur naar keuze.

Kosten Euro 19,95 pp

 

Agenda workshops

Vanaf 4 personen kun je ook een privé workshop inplannen. Bel me even om de mogelijkheden door te spreken: 06-57631220