Starter kit in het kort

Frankincense

Eén van de beste oliën voor de huid. Veel van de verzorgingsproducten van Young Living bevatten dus ook Frankincense. Maar ook in diverse olieblends van Young Living zul je Frankincense terugvinden. Het is een olie die heel rustgevend en aardend werkt.

Lavender

De meest veelzijdige olie van Young Living. Deze wordt ook wel het "Zwitsers zakmes" onder de oliën genoemd, omdat hij op zo veel manier in te zetten is. Ter ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid, maar ook ter ontspanning. Perfect in de diffuser samen met Cederwood of Stress Away voordat je naar bed gaat bijvoorbeeld.

Peppermint

Ondersteunend voor de spijsvertering (maag/darmen), je uithoudingsvermogen en je luchtwegen. Het is een frisse, oppeppende olie. Ideaal om bij een middag dipje te inhaleren bijvoorbeeld. Maar ook om na een zware maaltijd op je buik te gebruiken.

Thieves

Werkt ondersteunend voor het immuunsysteem. Gebruik in de diffuser of onder je voeten. Deze blend is ook een belangrijk onderdeel in de tandpasta van Young Living en in de diverse schoonmaakmiddelen.

Stress Away

De naam zegt het al... Heerlijk in de diffuser of draag hem als parfum. Dit is één van de meest gebruikte emotie-oliën van Young Living.

Purification

Gebruik in de diffuser om vervelende geurtjes weg te krijgen (eten, verflucht, rook, dieren etc.) of doe een paar drupjes in het vakje van de wasverzachter in de wasmachine. Ook fijn om te gebruiken bij oneffenheden in het gezicht. Gebruik in een spray tegen insecten in de zomer.

Lemon

Deze heeft een ontgiftende werking en is een krachtige antioxidant. Heerlijk om aan je dringen of eten toe te voegen. Het is een hoofdbestanddeel van de NingXia Red. Deze olie werkt tevens opbeurend en revitaliserend. En daarnaast ook ideaal om te gebruiken in zelfgemaakte schoonmaakmiddelen.

Pan Away

Breng deze olie aan op vermoeide en stijve spieren om deze weer te ontspannen. Heeft een oppeppend aroma. Ondersteunt de normale cellulaire functie. Pan Away werd door Gary Young gefformuleerd na een ernstige blessure aan zijn gewrichtsbanden. Breng aan in je nek voor een verkoelende werking na een drukke dag.

R.C.(Respiratory Care)

Deze olie is o.a. ondersteunend voor de luchtwegen. Gebruik in de diffuser of smeer het onder je voeten of op je borst.

DiGize

Een topper ter ondersteuning van het spijsverteringssysteem. Smeer deze op je buik of onder de voeten op de VitaFlexpunten van de darmen bijvoorbeeld.

Copaiba

Een olie die ondersteunend werkt op het hele lichaam. Tevens aardend en rustgevend. Deze olie is fijn om in combinatie met een andere olie te gebruiken, om de werking van de betreffende olie te versterken.

Orange + (extra olie)

Een "blije" olie en daarom ook een favoriet bij kinderen. Deze olie is rustgevend en opbeurend.
Gebruik in de diffuser of doe een druppeltje in je drinkwater. Heerlijk! Wat nog meer?

NingXia Red (2 zakjes)

Een super gezond drankje dat goed is voor je hele systeem. Het ondersteunt je energiepeil, een normale celfunctie, antioxidant, helpt tegen oxidatieve stress. Een gezondheidsboost in een zakje!

Aroma Glide Fitment

Een rollertje dat je op een flesje kunt klikken voor het makkelijk aanbrengen van de olie.

Mini-flesjes

Hierin zou je bijvoorbeeld een diffusermix kunnen doen om iemand anders blij te maken. Of je kunt er wat olie in doen om mee te nemen in je tas of op vakantie.

Product Guide + documentatie

In de guide staat wat er naast olie nog meer te verkrijgen is bij Young Living.

 

Webshop