Mindfulness

Mindfulness, simpel en gezond

Mindfulness breng je tot rust. Je laat stress los en krijgt overzicht in je leven. Je leert jezelf beter kennen. Mindfulness leidt tot een  afname van stress, depressie en angst.

Iedereen kan het, je hebt er niets voor nodig en het kan overal. Met je ogen open of dicht. Mindfulness doe je met je geest.

Ik heb speciaal voor jou een mindfulness oefening gemaakt. Een oefening die je mee terug neemt naar een moment waar jij echt helemaal ontspannen was, zodat je dit gevoel kunt herbeleven, ankeren en kan oproepen als je het nodig hebt.

Het luisteren naar deze oefening met speciale muziek met binaural beats zal je gemoedstoestand veranderen, omdat je brein meer in balans komt. Doordat deze speciale frequenties ontwikkeld zijn voor de meest krachtige en positieve werking, zul je veel meer rust in jezelf vinden en hierdoor ook met meer zelfvertrouwen in het leven staan.

Combineer deze mindfulness oefening met een olie in de diffuser, die voor jou past bij dit ontspannen gevoel, voor een optimale ervaring.

webshop