Landingspagina E-book + workshop Weg met Stress

 

Je bent een hardwerkende vrouw met een leuke baan of een eigen zaak, een sprankelende echtgenote die een carrière combineert met in vorm blijven en de zorg voor de kinderen en het huishouden. Naast je werk volg je wellicht nog wel een opleiding of doe je vrijwilligers werk, breng je tijd door met vriendinnen,  sport je fanatiek en ga je vaak op vakantie of een weekendje weg. Je leeft alsof je twee, misschien wel drie of vier levens in een willen persen.  Voortdurend aan het versnellen om aan alle verwachtingen te voldoen. Altijd beschikbaar, altijd aan.

En dan hoor je jezelf schreeuwen tegen je partner of je kids. Of uitvallen tegen die collega die net niet levert wat je had gevraagd…….

Je vraagt je af wordt dit ooit weer normaal? Gaat dit ooit nog over? Hoe moet dit nu toch allemaal? Het is veel te veel!!

Je hebt vandaag al een eerste stap gemaakt. Een hele belangrijke stap zelfs. Je hebt namelijk besloten dat je het anders wilt en bent op zoek naar een manier hoe dat te doen.

 

Houd je mail in de gaten je E-book is onderweg

Daarin deel ik 10 tips met je die je meer Rust en Balans gaan geven, waardoor je ruimte krijgt. Ruimte om te bedenken wat JIJ nu echt wilt en hoe je dat gaat bereiken.

 

 

 

Ervaringen

 “Leuk al die tips op een rijtje. Een heleboel dingen deed ik al sommige ook nog niet. Daar ga ik mee aan de slag. “ Chantal

“Geschreven vanuit het hart. Waardevolle tips. Dank je wel. “ Linda

“Kleine stapjes. Dat is wel een ding….. maar o zo waar. Bedankt voor de reminder. Ondersteuning met etherische olie daar wil ik graag meer over weten. “ Kim

“Helder, duidelijk en mooi geschreven. “ Simone

“Etherische olie daar had ik nog niet aan gedacht. Dat ga ik zeker proberen“ Marloes

 

 

 

Je eigen emoties, gedachten en patronen de baas

We verwerken allemaal zo’n 11,2 miljoen bits aan informatie per seconde. Omgerekend zijn dat 2 dikke boeken aan informatie die je binnenkrijg per seconde. Dat is aardig wat informatie. Gelukkig filter je zelf onbewust al een heleboel weg en de meeste informatie gaat direct naar je onbewuste. Hierin is alles wat je weet, kent en doet opgeslagen en geprogrammeerd. Alles wat je ooit geleerd hebt is hier opgeslagen. Dit is ook waarom we zoveel doen zoals we dat doen. We hebben dat ooit zo geleerd omdat dat toen het beste was.

Situaties veranderen en niet alles wat je nu denkt en doet helpt je nog vooruit, sommige patronen, overtuigingen en gedragingen kunnen je inmiddels behoorlijk hinderen.

Het goede nieuws is dat dit ooit zo geprogrammeerd is en je het dus ook kunt herprogrammering. Je kunt zelf heel bewust nieuwe verbindingen maken en ankers aanleggen. Je bent zelf de baas over je emoties, gedachten en patronen. Je moet alleen weten hoe je dat dan doet.

Zo helpt het om iedere dag een positieve affirmatie op te zeggen en dit kun je met geur kracht bijzetten.

 

Geur voor een juiste mindset

Geuren komen direct bij je gevoel en roepen hierdoor direct emoties en herinneringen op. Je kunt ze daarom zo ontzettend goed gebruiken om de juiste emoties en mindset op te roepen.

Doordat geuren direct bij je gevoel komen kun je ze ook heel goed inzetten om je gevoel te sturen. Je kunt als het ware een geuranker aanleggen bij jezelf.

Wil je zelf ervaren hoe je een geuranker kan aanleggen en jezelf eenvoudig en effectief weer kan helpen rust te vinden of in balans te blijven, meld je dan aan voor de workshop In balans met etherische olie.

We gaan in 1.5 uur met gebruik van krachtige NLP technieken terug naar een ongewenste situatie en bijbehorend gevoel, hiervoor in de plaats gaan we een gewenst gevoel plaatsen en dit middels geur verankeren. Je gaat heerlijk ontspannen naar huis met nieuwe vaardigheden, inzichten en een mooie olieroller met edelstenen gevuld met jou geur naar keuze.

En dat alles voor slechts Euro 24,95

 

Wat zeggen anderen?

“ik gebruik de Thieves olie in mijn praktijk om de ruimte te zuiveren na een zwaar gesprek, dit maakt zo’n verschil.
De lucht klaart meteen op en ik ben klaar voor mijn volgende client”

 

 

 

 

 

Monique

“Ik ben de oliën  gaan gebruiken thuis in de diffuser zodat mijn puberzoon zich beter kan concentreren en beter gaat plannen.
We hebben de diffuser dagelijks aan. Soms zelfs de hele dag.
Ik merk dat ik zelf ook rustiger wordt in mijn hoofd.
Het is echt rustiger geworden thuis”

 

Patricia

“Mijn dochtertje sliep ’s nachts niet goed.
Zowel het doorslapen als het inslapen was een probleem.
Nu we haar iedere avond masseren met Lavender olie en ’s nachts de diffuser hebben aanstaan met Cederwood slaapt ze een stuk beter.
Wat een verademing, nu kan ik zelf ook weer slapen”

 

Inge

 

Ik ben Wendy, echtgenote, moeder van 2 stoere knullen, vriendin, werknemer, NLP coach en zelfstandig onderneemster.

Net als jullie houd ik een heleboel balletjes in de lucht en heb ik de afgelopen jaren me meerdere keren afgevraagd hoe moet dit nu toch verder.

Vele boeken, cursussen en opleidingen later heb ik eindelijk meer rust en balans gevonden.
Ik ben drukker dan ooit tevoren maar met dingen die mij energie geven, dingen waar ik vrolijk van wordt.
Ik heb de juiste mindset gevonden en etherische oliën helpen mij daarbij enorm.

Wat ik heb ontdekt wil ik met jou delen want dit gun ik jou zo. Die rust die je zal ervaren is onbeschrijfbaar.

Dikke knuffel Wendy