iTOVi Scanner

De iTOVi-scanner combineert bio-impedantie, druksensor, temperatuur en Bluetooth®-technologieën om gepersonaliseerde wellness rapporten te genereren.

ELEKTRISCHE FREQUENTIE
Elk biologisch of niet-biologisch ding heeft een unieke energie die trilt op bepaalde frequenties. Een frequentie is het aantal keren dat een golf zichzelf herhaalt binnen een seconde. iTOVi heeft elke unieke frequentie van essentiële oliën en supplementen van de Young Living producten gemeten en geregistreerd. Via de elektroden op de iTOVi-scanner worden deze frequenties de huid ingestuurd, waardoor een meetbare respons van het lichaam wordt opgewekt.

Tijdens een iTOVi-scan worden honderden frequenties 1 voor 1 naar het lichaam gestuurd. Het lichaam heeft een unieke reactie op elk van deze frequenties. Terwijl het lichaam reageert op de elektrische stroom, meet iTOVi deze reacties.

De manier waarop iTOVi de reactie van het lichaam berekent, is uiterst nauwkeurig. Het gebruikt een complex algoritme om de gegevens van de reacties te ordenen. Het iTOVi-algoritme vertaalt wat je lichaam met je communiceert. Tijdens het uitvoeren van één scan, voert de iTOVi-scanner het algoritme meerdere keren uit om het ware antwoord van het lichaam te vinden.

De frequenties worden vastgelegd, geanalyseerd en gecompileerd tot een gepersonaliseerd iTOVi-rapport. Op basis van de informatie verzameld tijdens de sessie, zal de iTOVi-app de oliën of supplementen aanbevelen waarop je lichaam de sterkste reactionaire reactie had. Deze aanbevelingen worden in je rapport getoond, waarbij elk product wordt getoond op basis van de kracht van zijn reactie.

Het gebruik van de aanbevolen olie of supplement zal de frequenties van je lichaam in zijn optimale staat terugbrengen.

Ervaringen:
Hallo Wen, Vond de uitkomst van de scan verrassend goed kloppend!
dank je wel! Godelieve

Hey wen ik vond de scan geweldig. Had niet verwacht dat er uit zou komen waar ik last van heb. En t klopte ook nog!!! Voor mij was t zeker een succes xxx Linda

Indrukwekkend hoe kloppend de bevindingen van de itovi scan waren voor mij op dat moment Ingrid

Ja, ik wil graag een consult boeken