Coaching

Ik help moeders die even vastlopen weer op weg. In mijn coaching combineer ik NLP met Accesbars, Aromatherapie en AFT.
NLP is kiezen voor meer grip op je emoties, diepgaander contact met jezelf en anderen, loslaten en  nieuwe mogelijkheden creëren.  Het geeft je inzicht in je communicatie en de impact op je omgeving. NLP helpt je omgaan met stress,  je ervaart meer rust en ruimte, het geeft je zelfvertrouwen,  je zit lekkerder in je vel en je hebt meer fun in je leven.

Je leert jezelf begrijpen en dit zorgt voor persoonlijke en professionele groei in alle contexten van je leven; werk, privé, relaties, partner, gezondheid, kinderen, familie, vrienden, overal.

Het gaat over overzicht, inzicht, ruimte en beweging. Het gaat over de ander en jezelf zien, voelen wat jij en de ander nodig hebben, luisteren naar jezelf en elkaar. Het gaat over wat jij wilt en hoe je dat kan bereiken. Loslaten wat je niet meer dient en gaan doen wat bij je past. Keuzes maken.

NLP heeft daar zo ongelooflijk veel mooie tools en technieken voor dat iedereen maar dan ook werkelijk iedereen er baat bij heeft.

Magie

Al onze herinneringen, gedachten, gevoelens, emoties, overtuigingen en trauma’s liggen opgeslagen in ons lichaam. NLP in combinatie met Accesbars, Aromatherapie en AFT is daarom voor mij een superkrachtige combinatie. Krachtige tools en visualisaties van NLP gecombineerd met etherische oliën om los te laten of een prettig gevoel te verankeren in combinatie met de zachte aanraking van Acces Bars zorgt ervoor dat je op ieder niveau gaat loslaten, verwerken en transformeren.

NLP is voor mij iets magisch. Het gaat over verbinding met je zelf en met anderen. Het gaat over ontdekken of herontdekken wie je bent, over begrijpen hoe de mensen om je heen in elkaar steken en over hoe je daar contact mee maakt, verbindt.

Wat heeft het ons gebracht?

Mijn oudste zoon is erg temperamentvol en vindt het lastig om zijn emoties onder controle te houden. Visualisaties en Access bars@ helpen hem enorm. Regelmatig vraagt hij me, mam doe die visualisatie nog eens. Dan gaat hij lekker liggen in mijn schoot en terwijl ik zijn hoofd masseer neem ik hem mee naar zijn happy place, de plek waar hij helemaal en volledig zichzelf kan zijn, geen stress ervaart en helemaal happy is. Al na mijn eerste woorden ontspant hij zich meteen en laat alle spanning los. Dan ligt hij helemaal ontspannen te genieten totdat ik zeg dat hij weer mag wakker worden. Zo mooi en dankbaar.

Mijn jongste zoon is een geboren NLP-er en verzint iedere dag wel een nieuwe eigen NLP techniek. Laatst werd ik boos omdat hij weer eens veel te laat naar bed ging en ook nog wilde douchen en lezen en gamen en en en. ( Ja, ook ik verlies echt nog steeds wel eens mijn geduld, we zijn allemaal mensen toch) zegt hij: “mam luister eens even. Denk eens aan een grote bal. Goed zo mam, die bal is helemaal zachtgeel en als je daar in stapt kun je alleen maar happy zijn. De stress kan daar gewoon niet naar binnen mam. Ga daar nu maar even in, goed zo mam. Ben je nu niet meer boos? Ga ik effe douchen he. Geweldig!! En nee hoor, ik ben niet meer boos, een snelle korte douche dan, verhaaltje en dan slapen, DEAL?!

Missie

Het is mijn missie als NLP coach om vrouwen die vastlopen weer op weg te helpen, maar ook alle vrouwen die simpelweg het allerbeste voor zichzelf en hun gezin willen zijn van harte welkom om te leren en te ervaren, zodat  ze kunnen worden wie ze daadwerkelijk zijn.

Jij blij, iedereen blij

Reakties

“Dit is wat iedereen zou moeten weten” Kim

“Waarom ik dit niet eerder heb geleerd?” Anke

“Dat we hier niks van leren op school” Liz

NLP coachingstraject

Losse coaching sessies

 • Telefonisch intake Gratis
 • Kennismakingsgesprek 60 minuten Euro 60
 • Vervolgafspraken 90 minuten Euro 80
Volledig coachingstraject incl Aromatherapie en Acces bars@

Een volledig coaching traject bestaat uit 10 sessies van een uur. Je krijgt maar liefst euro 150 korting en betaald voor 10 sessies Euro 495

In deze sessies gaan we terug naar jou IK.

 • Wie ben  jij?
 • Waar wordt je gelukkig van?
 • Wat wil je in je leven?
 • Hoe ziet jou leven er dan uit?
 • Wat is er voor nodig om dit te realiseren?
 • Wat houdt je tegen?

We gaan een aktieplan maken met concrete doelen en ook echt stappen zetten.

Want Jij  blij, iedereen blij

We gaan ook bekijken waar het niet lekker loopt binnen je gezin of je werk op dit moment en wat er nodig is om dit te doorbreken. Dit doen we door:

 • Te ontdekken hoe jij, maar ook je man en kids, in elkaar zitten en wat wel en niet werkt.
 • Door de functies van emoties te gaan begrijpen waardoor het makkelijker wordt ze te accepteren.
 • Door te spelen taalpatronen en te leren dat we hier een keuze hebben

Door inzicht ontstaat er ruimte en door ruimte ontstaat rust

En daarnaast is er uiteraard tijd voor jou. Even helemaal niks. Genieten van een visualisatie of een Acces bars sessie. Uiteraard volledig ondersteunt met Etherische oliën.

Gratis telefonische intake