Coaching

Wil jij ook een goede moeder zijn en daarnaast ook nog een leuke vriendin en een sprankelende echtgenote. Heb je  een baan, help je op school of doe je vrijwilligerswerk en run je daarnaast het huishouden, ga je naar de sportschool en misschien volg je ook nog wel een cursus of 1 of 2. Zijn je lijstjes langer dan je dagen. Plan je veel te veel op een dag en als je dan een beetje rust inplant, voel je schuldig. Even een kopje thee voor jezelf, terwijl de boodschappen nog gedaan moeten worden, de hond uitgelaten, de strijk gedaan…….

Denk jij ook wel eens:

“Laat me toch gewoon heel even met rust?”
“Wanneer is er tijd voor mij?”
“Even, heel even geen gedoe?”
“Even geen mama, mam, MAMA?”
“Wanneer is het nu eindelijk weer een keer rustig?”

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Lieve mooie mama, je hoeft niet alles alleen te doen! Zou het niet zijn als er even iemand met je meekijkt? Alleen ga je sneller, maar samen kom je veel verder. Samen bekijken we wat jij nodig hebt. De basis van de gesprekken is NLP, dit combineren we met Access bars, Aromatherapie en AFT om tot het beste resultaat voor jou te komen.

De baas over je eigen leven

NLP is kiezen voor meer grip op je emoties, diepgaander contact met jezelf en anderen, loslaten en nieuwe mogelijkheden creëren. Het geeft je inzicht in je communicatie en de impact op je omgeving. NLP helpt je omgaan met stress, je ervaart meer rust en ruimte, het geeft je zelfvertrouwen, je zit lekkerder in je vel en je hebt meer fun in je leven. Je leert jezelf begrijpen en dit zorgt voor persoonlijke en professionele groei in alle contexten van je leven; werk, privé, relaties, partner, gezondheid, kinderen, familie en vrienden.

NLP heeft daar zo ongelooflijk veel mooie tools en technieken voor dat iedereen maar dan ook werkelijk iedereen er baat bij heeft.

Magie

Al onze herinneringen, gedachten, gevoelens, emoties, overtuigingen en trauma’s liggen opgeslagen in ons lichaam. NLP in combinatie met Access bars, Aromatherapie en AFT is daarom voor mij een super krachtige combinatie. Krachtige tools en visualisaties van NLP gecombineerd met etherische oliën om los te laten of een prettig gevoel te verankeren in combinatie met de zachte aanraking van Access Bars zorgt ervoor dat je op ieder niveau gaat loslaten, verwerken en transformeren.

NLP is voor mij iets magisch. Het gaat over de regie nemen over je eigen leven. Verbinding maken met jezelf en met anderen. Over ontdekken of herontdekken wie je bent, begrijpen hoe de mensen om je heen in elkaar steken en over hoe je daar contact mee maakt, verbindt.

Het geeft je inzicht, ruimte en beweging. Het helpt je om jezelf en de ander echt te zien. Het leert je voelen wat jij en de ander nodig hebben. Je leert luisteren naar jezelf en elkaar. Het gaat over wat jij wilt en hoe je dat kan bereiken. Je gaat loslaten wat je niet meer dient en gaat doen wat bij je past. Keuzes maken.

Missie

Het is mijn missie om vrouwen die vastlopen in hun leven, gezin of opvoeding weer op weg te helpen. Maar ook alle vrouwen, die simpelweg het allerbeste voor zichzelf en hun gezin willen zijn, van harte welkom. Om te leren en te ervaren, zodat ze kunnen worden wie ze daadwerkelijk zijn.

Jij blij, iedereen blij

Ervaringen

“Dit is wat je als ouder wilt weten. Ik gebruik de visualisaties thuis ook. Het helpt mijn zoon enorm om tot rust te komen. Regelmatig vraagt hij, mam doe die visualisatie nog eens. Dan gaat hij lekker liggen en al na mijn eerste woorden ontspant hij zich. Dan ligt hij helemaal ontspannen te genieten totdat ik zeg dat hij weer mag wakker worden. Zo mooi en dankbaar
– Kim
“Het werkt niet alleen voor mij. Het hele gezin profiteert mee. Mijn jongste zoon vindt het geweldig. Laatst werd ik boos omdat hij weer eens veel te laat naar bed ging en ook nog wilde douchen en lezen en gamen en en en. Zegt hij: “mam luister eens even. Denk eens aan een grote bal. Goed zo mam, die bal is helemaal zachtgeel en als je daar in stapt kun je alleen maar happy zijn. De stress kan daar gewoon niet naar binnen, mam. Ga daar nu maar even in, goed zo mam. Ben je nu niet meer boos? Ga ik effe douchen he. Geweldig!! En nee hoor, ik ben niet meer boos, een snelle korte douche dan, verhaaltje en dan slapen, DEAL?!
– Anke
“Wendy heeft me geholpen om mezelf weer terug te vinden. Ik weet weer wat ik belangrijk vindt in het leven en kan hierdoor makkelijker kiezen en weer genieten. Ik heb het drukker dan ooit, maar de stress is helemaal weg”
– Liz
“Inzicht in mezelf maar vooral ook in de kinderen en mijn man zorgt ervoor dat ik nu kan kiezen hoe ik reageer. Ik weet wat ik nodig heb en wat zij nodig hebben en hoe dat allemaal kan. Zonder botsingen en ruzies. Wendy is enorm kundig en daarnaast heeft ze veel ervaring als moderne,drukke moeder. Hierdoor heeft ze me van heel veel handige en bruikbare tools voorzien die ik dagelijks kan toepassen”
– Maartje

NLP coachingstraject

Losse coaching sessies
Telefonisch intake Gratis
Kennismakingsgesprek 60 minuten €60 incl btw
Vervolgafspraken 90 minuten €80 incl btw

Volledig coachingstraject incl Aromatherapie en Access bars

Een volledig coaching traject bestaat uit 10 sessies. Je krijgt maar liefst €200 korting en betaald voor 10 sessies €600 incl btw

In deze sessies gaan we terug naar jou IK.

“Wie ben jij?”
“Waar wordt je gelukkig van?”
“Wat wil je in je leven?”
“Hoe ziet jou leven er dan uit?”
“Wat is er voor nodig om dit te realiseren?”
“Wat houdt je tegen?”

We gaan een aktieplan maken met concrete doelen en ook echt stappen zetten.

Want Jij blij, iedereen blij

We gaan ook bekijken waar het niet lekker loopt binnen je gezin of je werk op dit moment en wat er nodig is om dit te doorbreken. Dit doen we door:

Te ontdekken hoe jij, maar ook je man en kids, in elkaar zitten en wat wel en niet werkt.
De functies van emoties te gaan begrijpen waardoor het makkelijker wordt ze te accepteren.
Te spelen taalpatronen en te leren dat we hier een keuze hebben.

Door inzicht ontstaat er ruimte en door ruimte ontstaat rust

En daarnaast is er uiteraard tijd voor jou. Even helemaal niks. Genieten van een visualisatie of een Access bars sessie. Uiteraard volledig ondersteunt met Etherische oliën.