Aromatherapie

Een veilig thuis

Voor de moeders waar het thuis niet altijd allemaal vanzelf gaat. Waar het soms gewoon echt totale chaos is. Alle moeders die verlangen naar meer rust, naar meer balans en harmonie thuis. Voor alle moeders die hun kinderen zien worstelen bij het opgroeien en het zelf soms ook gewoon even niet meer weten. En voor alle moeders die hun kinderen zo graag willen ondersteunen als ze kwetsbaar zijn zonder zichzelf daarin te verliezen.

Bedenk eens hoe het zou zijn als je huis een veilig thuis is waar ruimte is om te zijn, om te leven en om fouten te maken. Jij hebt hier als moeder een groot aandeel in. Wist je dat je met etherische olie  jezelf en jouw gezin heel makkelijk kan ondersteunen in moeilijke tijden en die fijne veilige sfeer in huis kan creëren.

Magie in een flesje

Ik was ook verbaasd. Maar die kleine flesjes bevatten magie die ervoor zorgt dat er weer rust is in huis. Dat de kids zich veilig voelen en er ruimte ontstaat om samen naar oplossingen te zoeken. Je kunt zelfs dat veilige gevoel meenemen in een flesje en oproepen zodra jij of je kids dit nodig hebben, altijd en overal. Is dat niet gaaf!

Etherische olie

Wat is dat dan etherische olie? Etherische olie is de levensenergie van bloemen, bomen en planten. Ze werken op alle niveaus, lichamelijk maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Hierdoor zijn overal voor inzetbaar iedere dag. Van lekker slapen tot ontspannen, van meer zelfvertrouwen tot een natuurlijke remedie voor lichamelijke ongemakken, van trauma’s verwerken tot het jezelf beschermen tegen prikkels, overal is een olie voor.

Het is wel belangrijk dat je de juiste etherische olie gebruikt. Ik gebruik de oliën van Young Living. En niet voor niets. De oliën van Young Living zijn 100% zuivere essentiële oliën met een therapeutische werking. Geen extra toevoegingen, puur natuur.

Meer informatie

Ben je nieuw in de wereld van aramatherapie en essentiële olie en ben je op zoek naar meer informatie? Dan heb ik voor jou een verrassing! Mijn gratis E-book alles wat je moet weten over etherische oliën. Hierin neem ik je graag mee naar de wondere wereld van essentiële oliën. Wil je meer dan heb ik een online basis cursus Aromatherapie voor je inclusief samples van alle oliën uit de Young living starterkit. Ben je al overtuigd van de kracht van olie? Dan is de Premium Starterkit voor jou en krijg de online basiscursus Aromatherapie cadeau. Wil je meer ondersteuning bij het gebruik van essentiële olie kom dan gezellig workshoppen.

“Ik ben de oliën gaan gebruiken thuis in de diffuser zodat mijn puberzoon zich beter kan concentreren en beter gaat plannen. We hebben de diffuser dagelijks aan. Soms zelf de hele dag. Ik merk dat ik zelf ook rustiger wordt in mijn hoofd. Het is echt rustiger geworden thuis”

– Patricia
“Mijn dochtertje sliep ‘s nachts niet goed. Zowel het doorslapen als het inslapen was een probleem. Nu we haar iedere avond masseren met Lavender olie en ‘s nachts de diffuser hebben aanstaan met Cederwood slaapt ze een stuk beter. Wat een verademing, nu kan ik zelf ook weer slapen”
– Inge
“Ik vond de olie serieus onzin, totdat ik enorm veel stress had op mijn werk en mijn schouders helemaal vastzaten. De Deep Relief op mijn stramme spieren en de Stress-away met Lavender op mijn polsen en slapen doet wonderen”
– Joost
“Ïk gebruik de Thieves olie in mijn praktijk om de ruimte te zuiveren na een zwaar gesprek, dit maakt zo’n verschil. De lucht klaart meteen op en ik ben klaar voor mijn volgende client”
– Monique
“Hallo Wen, Vond de uitkomst van de scan verrassend goed kloppend!
dank je wel!”

– Godelieve
“Hey wen ik vond de scan geweldig. Had niet verwacht dat er uit zou komen waar ik last van heb. En t klopte ook nog!!! Voor mij was t zeker een succes xxx”
– Linda
“Indrukwekkend hoe kloppend de bevindingen van de itovi scan waren voor mij op dat moment”
– Ingrid