Access Bars® 

Wat als jouw leven meer rust zou krijgen en meer in balans is? Minder stress, meer harmonie en meer tijd voor jezelf. Meer vrolijkheid en gezelligheid. Samen genieten.

Access Bars® kan hierbij helpen. Voor de één is het een heerlijke massage, voor de ander een levensverandering. Bij de een werkt het direct, bij de ander na enkele weken.

Access Bars® werkt met 32 punten op je hoofd die door zachte aanraking jouw energie weer laten stromen. Deze punten hebben alle gedachten, ideeën, overtuigingen, besluiten en emoties die je hebt opgedaan in je leven verzameld. Door deze punten zacht aan te raken, kun je loslaten wat je hebt vastgezet. Het geeft je inzicht, ruimte en daardoor rust.

Behandeling

Access Bars® is een behandeling die je in een ontspannen sfeer ondergaat.  Het lost je overtuigingen en beperkende gedachten van binnenuit op, op een zachte en vriendelijke manier. Zonder oordeel!

Access Bars® zorgt voor rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest. Zeker als drukke vrouw is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

 

 

Wat gebeurt er tijdens een Bars sessie?

Er is wetenschappelijk aangetoond dat tijdens een Bars sessie de hersengolven naar de staat van diepe ontspanning gaan. Je kunt dit vergelijken met de ontspanning die je voelt net voordat je in slaap valt. Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen en emoties die je beperken. Het is dezelfde diepe staat van ontspanning als die je ervaart tijdens een goede mindfulness oefening of hypnose sessie.

Een Access Bars® sessie wordt ook wel een detox voor lichaam en geest genoemd.

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen en volledig aangekleed op de behandeltafel onder een deken, terwijl ik een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraak. Deze punten zijn verbonden met levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn: vreugde en verdriet, geld, relaties, ziekte en gezondheid en nog veel meer.

Op al deze gebieden heb je in de loop van je leven overtuigingen gevormd. Ideeën over hoe het leven in elkaar zit, hoe JIJ in elkaar zit. Daaromheen heb je patronen gevormd, die zich hebben vastgezet in je hoofd en in je lichaam.

Wanneer ik de plek op het hoofd aanraak dat correspondeert met zo’n levensgebied, kan jouw lichaam de oude ballast loslaten.

Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Na ongeveer 60 minuten is de sessie voorbij.

Reacties

„Mijn hoofd voelt veel lichter nu” Kim

„Wat een ontspanning en rust” Sandra

„Ik heb letterlijk meer ruimte gekregen.” Olga

“Ik durf nu los te laten.” Patries

Access Bars® zorgt er bij ons thuis voor dat de kids heerlijk en ontspannen gaan slapen. Eindelijk weer op tijd naar bed en op een normale tijd wakker. Dit geeft ons onze nachtrust ook terug. Er is meer rust ontstaan in mijn hoofd. Ik heb nog steeds wel honderdduizend ideeën, maar niet meer het gevoel dat ze ook allemaal gisteren al uitgewerkt klaar hadden moeten zijn. Ik heb de rust gekregen om te bekijken waar te beginnen en de rest gewoon weg te leggen totdat de tijd daar rijp voor is.

De grootse verandering hier in huis is denk ik nog wel dat mijn man veel minder piekert en daarmee is de hele sfeer in huis verbeterd.

Sessie van 60 minuten Euro 60

Consult boeken